Bouwkunde

Heeft u nieuwbouwplannen, uitbreidingsplannen of verbouwingsplannen? Dan bent u bij Maintex aan het juiste adres! Iedereen met vastgoedvraagstukken kan bij ons terecht, heeft u altijd één aanspreekpunt en zijn wij zeer flexibel in het aanbieden van onze uitgebreide dienstverlening en expertise.

Bedrijfsmatig verantwoordelijk?
Bent u bedrijfsmatig verantwoordelijk voor het vastgoed van uzelf of van uw werkgever en bent u op zoek naar een partner om uw vastgoedvraagstukken te realiseren? Of u een pand wilt herontwikkelen, slopen, bouwen of renoveren, als projectleider moet je er zeker van zijn dat je het waar kan maken: Maintex heeft alle expertise én ervaring in huis en begeleidt het gehele proces. Van voorbereiding, ontwerp, vergunningentraject (inclusief haalbaarheid welstandscommissie) tot aanbesteding en uitvoering van (ver)bouwprojecten. Specialist in huisvesting, kantoren, zorginstellingen, scholen en sportcomplexen.

Ook voor Bouwtechnische keuringen, aankoopadvies of conditiescores kunt u bij ons terecht. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Aannemer? 
Bent u aannemer en heeft u geen tijd voor het aanvragen van een omgevingsvergunning voor uw klant of heeft uw klant speciale wensen waar u (nog) geen ervaring mee heeft? Maintex biedt u tijd én expertise op het gebied van wet- en regelgeving van uw bouwkundige vraagstukken. Daarnaast is samenwerken de bouwsteen tot (meer) succes! Wij hebben in de afgelopen 25 jaar een enorm netwerk opgebouwd met een grote diversiteit aan expertise. Laat ons weten hoe wij u met uw project, planning of ontwikkeling kunnen ondersteunen. Wie weet vloeit hier een duurzame samenwerking uit.

Particulier
Bent u particulier en u wilt (ver)bouwen? Door de gemeente wordt u waarschijnlijk overladen met wet- en regelgeving en weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Maintex helpt u graag verder! Van omgevingsvergunning, bouwtechnische tekeningen en vraagstukken tot de complete oplevering van uw droomhuis waarbij uw wensen steeds opnieuw besproken worden.
Door onze intensieve samenwerking én ervaring binnen gemeenten kennen wij de wet- en regelgeving als geen ander en gaan wij graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken. Met onze uitstekende contacten met aannemers kunnen wij er daarna indien gewenst ook voor zorgen dat er snel, kwalitatief en kostenbewust gebouwd wordt. Dan kunt u zich gaan richten op de indeling en inrichting!
Bent u nog niet zover dat u wilt verbouwen en zoekt u bouwtechnisch advies bij de aankoop van uw huis? Ook daarin kunnen wij u ontzorgen. Lees daar meer over op deze pagina.

Heeft u vragen over onze dienstverlening, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op.
Voor een impressie van onze ervaringen omtrent bedrijfsveiligheid, dan nodig ik u uit om via onze  Logo-2C-101px-R pagina onze werkervaring te bekijken.