Contact

 • Maintex.nl
  Dorpsstraat 147
  9699 PG Vriescheloo
  M: 06 55783058 Mail: info@maintex.nl

 • Kvk: 02092773
  BTW: NL001495761B78

 • dialoog

Harry Nobbe 6Harry Nobbe is een gepassioneerd bouwkundige én werktuigkundige. Hij werkt het liefst samen met anderen aan vraagstukken. Dat inspireert enorm en zorgt voor vernieuwing, zolang het menselijk aspect maar aanwezig blijft. Meer dan een kwart eeuw relevante werkervaring vormt het solide fundament van zijn uitgebreide expertise.

Met zijn eigen onafhankelijk bouwkundig adviesbureau Maintex gestart in 2005, adviseert Harry op het gebied van projectmanagement, beheer en bedrijfsveiligheid. De klantenportefeuille van Maintex bestaat uit een breed scala aan opdrachtgevers. Van gemeentes tot omvangrijke zorginstellingen en van particulier tot Vereniging van Eigenaren.

Bij al zijn opdrachten staat de wens van de klant centraal en daar handelt hij ook naar.  Met zijn sterke aanpassingsvermogen neemt Harry zijn positie binnen een organisatie dan ook zeer serieus.
Hij durft risico’s te nemen zonder daarbij zijn verantwoordelijkheid te verliezen.

Door de tijd heen heeft Harry een aanzienlijk relatiebestand opgebouwd. Op dit zorgvuldig opgebouwde netwerk kan indien wenselijk een beroep gedaan worden. Een deel van zijn netwerk en een volledig overzicht van zijn werkervaringen staan op zijn LinkedIn pagina. Ik nodig u dan ook graag uit om een kijkje te nemen via onderstaande button.

Linkedin Harry Nobbe

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Privacystatement: Privacy verklaring AVG Maintex